Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ave
Autor Wiadomość
palisun Offline
Nowicjusz
*

Ilość postów: 29
Reputacja: 1
ave
Cześć. Na imię mi Iwona. Lat 18 z kawałkiem.
Nie wiem co mnie tu przyciąneło. Ogólnie uwielbiam forumować. Właśnie jestem na etapie kończenia tworzenia swojego forum.
Hmmm, co o mnie. Otóz kocham muzykę. Ale taką rockową. Metal też, również. Nic komercyjnego. Nic popowego.
Oprócz tego pracuję, uczę się.
A no i dużo czytam. Znajomi śmieją się, że literki wyjedzą mi mózg. Ale kocham to i co poradzić. Ogólnie mam podobno inne poglądy niż wszyscy. Ale to zobaczymy. Może też jesteście dziwakami? ^^
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w miarę możliwości miło i otwarcie. W zamian obiecuje zasypywać postami. Sensownymi.

A i zapomniałam, mam bzika na punkcie ortografii. Dużych literek, znaków interpunkcyjnych. Ogólnie taki fetysz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-30-2010 12:20 przez palisun.)
07-30-2010 12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Xanker Offline
Mówiący do ręki
**

Ilość postów: 200
Reputacja: 4
RE: ave
Kochany masz ten fetysz Iwonko. Nienawidzę błędów ortograficznych, chociaż mi się zdarzają.
Co do samej muzyki, to bardzo dobrze, że akurat wolisz taką, której da się normalnie słuchać.

Ja też bardzo dużo czytam, też się śmieją, też jestem dziwakiem, pewnie większym ode mnie.
Też mam inne poglądy niż wszyscy, więc miło Cię tu witam, znowu ktoś podobny do mnie. ^^'

Ja przyjmuję wszystkie kobiety otwarcie, jestem wielbicielem płci pięknej, w każdym wydaniu.
Dodam też, że mogła byś napisać skąd jesteś i podesłać zdjęcie, taki chrzest nowych, proszę. =P

Swoją drogą, co czytasz? ;>

Przechrzta Adam - "Chorągiew Michała Archanioła"

Jeśli przeżyjesz piekło, stajesz się
twardszy, mądrzejszy, bardziej cyniczny.
Ale nigdy, przenigdy nie stajesz się lepszy.
Coraz więcej bestii, coraz mniej człowieka.

~o~
07-30-2010 17:23
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kalientaa Offline
Super Moderator
Super Moderator

Ilość postów: 255
Reputacja: 3
Witaj Wink

Czym się interesujesz??
Jakieś ulubione zespoły?? ;>

`Ogromnie trudno zrozumieć drugiego człowieka, trudniej niż oglądać morza na odległej planecie...
I.Erenburg
07-30-2010 22:42
palisun Offline
Nowicjusz
*

Ilość postów: 29
Reputacja: 1
Xanker napisał(a):Ja przyjmuję wszystkie kobiety otwarcie, jestem wielbicielem płci pięknej, w każdym wydaniu.
Dodam też, że mogła byś napisać skąd jesteś i podesłać zdjęcie, taki chrzest nowych, proszę. =P

Swoją drogą, co czytasz? ;>

Obecnie kończę "Idiotę" Dostojewskiego.

Jestem z centrum. Niedaleko Warszawy. Co do zdjecia, jeśli zabawię tu dłuzej to będzie na pewno ;D
Miło mi poznać Cię, "dziwaku" :>

Kalientaa napisał(a):Czym się interesujesz??
Jakieś ulubione zespoły?? ;>

Muzyką.
Czytaniem.
Nauką. Uczę się ciągle :>
Prawem. Kocham to.

Zespoły: Jelonek Michał. Jest cudowny. The cure, Black River, Czaqu, Muchy, HIM, Katatonia, Kult, Lunatic soul, paradis lost, republika, tiamat. To tak mniej wiecej ;D

Wejść na drzewo i patrzeć w niebo tak zwyczajnie tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę..
07-31-2010 13:49
NixD Offline
Plotkarz
VIP

Ilość postów: 302
Reputacja: 2
Witam Pania na pokladzie promu do Krainu Spamu xD
A teraz powaznie, bardzo milo mi poznac kolejna pania, ktora lubi "forumowac" Wink
I kolejny raz musze przyznac racje Xaniowi... Powiedzmy, ze tworzymy taki hmm... zespol, o moze byc, ktory cechuje sie uwielbieniem do plci przeciwnej Wink Ale o tym sama sie przekonasz ;D
Co do muzyki to mamy troszke inne poglady, aczkolwiek rocku tez poslucham jesli mnie najdzie ;P
A na temat dziwactwa to ja sie juz lepiej nie wypowiadam ;D Czy ktos tu z nas nie jest dziwakiem w pewnym stopniu? Las rak? Tak jak myslalem... Nie ma takich.

Goraco pozdrawiam, i zycze milego korzystania z forum Wink

[Obrazek: banner1.jpg]
Nie Klikaj!!
08-01-2010 23:25
Odpowiedz 

Skocz do:

reklama w internecie | LIPION MEDIA Group s.c. | Plotersky - Technika Reklamowa | noclegi koscielisko | rafa koralowa | Notensatz | wesele opolskie | Skuteczne pozycjonowanie | Węgorzewo | Hotele Katowice | namioty | Agencja Reklamowa - Reklama, Marketing | depilacja łódź | oświetlenie warszawa | przyczepy